طراحی پورتال های سازمانی شرکت پروجان

شیرپوینت و پراجکت سرور پروجان

استقرار شیرپوینت و پراجکت سرور
  • شیرپوینت

    شیرپوینت راهکاری است آنلاین که به سازمانها امکان پیاده سازی انواع سامانه های اطلاعاتی ، طراحی آنلاین فرمها و فرایندهای گردش کار را به سادگی و با صرف کمترین زمان و هزینه و البته بدون نیاز به دانش برنامه نویسی میدهد.

    ادامه مطلب
  • پراجکت سرور

    پراجکت سرور (استقرار EPM) راهکاری جامع برای مدیریت پروژه در شرکتهای کوچک و بزرگ میباشد. توانایی مدیریت بر روی فعالیتهای پرسنل و پیمانکاریان موجود در سازمان و سنجش  تحقق اهداف از قابلیتهای این سامانه میباشد.

    ادامه مطلب
  • CRM مایکروسافت

    مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) سامانه ای کاربردی برای سازمانهای ارائه دهنده محصولات و خدمات میباشد که به آنها در مدیریت اطلاعات مشتریان ، بازاریابی موثر، مدیریت منابع و طراحی و پیاده سازی فرایندهای فروش کمک میکند.

    ادامه مطلب
  • Exchange مایکروسافت

    مایکروسافت Exchange Server به سازمان شما امکان راه اندازی یک ایمیل سرور داخلی را میدهد که علاوه بر امکان به اشتراک گذاری ایمیلها میتوانید دسترسی های مورد نظر خود را برای مشاهده و یا ویرایش کاربران تعریف نمایید. 

    ادامه مطلب

هوش تجاری

شرکت پروجان با ارائه خدمات مشاوره و پیاده سازی سامانه های منعطف بسیار پیشرفته هوش تجاری(BI) و داشبوردهای گزارش گیری قابل نمایش بر روی دسکتاپ ، مرورگر و موبایل همواره در کنار سازمان شما میباشد. جهت آشنایی با خدمات ما و کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

یکی از قابلیتهای موجود در پراجکت سرور ، آنالیز پورتفولیو میباشد.Project web app  یا به اختصار PWA به شما کمک میکند پروژه های خود را آنالیز نمایید تا مشخص شود با توجه به اهداف تعریف شده در سازمان شما و محدودیتهای موجود چه سبدی از پروژه ها بهترین بازده را برای سازمان به همراه خواهند داشت. سرمایه گذاری شما چه از لحاظ بودجه و چه از لحاظ منابع بر روی این پروژه ها ، بهترین بازده ممکن را برای سازمان به همراه خواهد داشت. این فرایند به نام آنالیز پورتفولیو شناخته میشود. یک پورتفولیو را می توان به شکل سبدی از پروژه ها در نظر گرفت این پروژه ها میتوانند تنها ایده هایی باشند که برای پیاده سازی در سازمان تعریف شده اند. برای مثال پروژه های فصل بعد واحد فناوری اطلاعات و یا محصولات تولیدی برای سال بعد. آنالیز پورتفولیو در واقع روشی بسیار کارا برای انتخاب پروژه هایی از بین کل پروژه های مطرح شده در سازمان است که با توجه به محدودیتهای بودجه ای و غیر بودجه ای و یا منابع موجود در سازمان اهداف یا شاخصهای استراتژیک سازمان را به بهترین شکل ممکن برآورده میکنند.

 

Business driver ( راهبرها یا اهداف استراتژیک سازمان)

پراجکت سرور از  راهبرهای سازمانی یا همان اهداف استراتژیک تعریف شده توسط کاربران برای انتخاب پروژه ها استفاده میکند. یک راهبر ، در واقع همان هدفی است که سازمان برای رسیدن به آن تلاش میکند. برای مثال بهبود رضایتمندی مشتری ، افزایش سهم بازار ، کاهش هزینه های واحد فناوری اطلاعات. راهبرها باید به گونه ای تعریف شوند که بتوان میزان تحقق آنها را به درستی اندازه گیری نمود. در محیط پراجکت سرور شما میتوانید راهبرهای مختلفی را تعریف نموده و این راهبرها را نسبت به هم اولویت بندی نمایید و در نهایت تعیین نمایید هر پروژه چه تاثیری در تحقق راهبرهای مختلف سازمانی شما دارد.

برای مثال یک پروژه بازگشایی فروشگاه ممکن است تاثیر عمیقی بر هدفی چون گسترش سهم بازار داشته باشد ولی در عین حال بر هدف کاهش هزینه های واحد فناوری اطلاعات تاثیر چندانی نداشته باشد. یا پروژه ارتقاء سیستم ایمیل ممکن است تاثیر زیادی بر کاهش هزینه های واحد فناوری اطلاعات داشته باشد ولی تاثیر چندانی بر اهدافی چون افزایش رضایتمندی مشتریان و یا افزایش سهم بازار نداشته باشد.

 

عملکرد آنالیز پورتفولیو

هنگامی که راهبرها یا همان اهداف استراتژیک سازمان شما تعریف شدند و نسبت به هم اولویت بندی شدند ، شما میتوانید آنالیز پورتفولیو را انجام دهید. همانطوری که قبلا نیز اشاره شد آنالیز پورتفولیو در واقع همان فرایند انتخاب و دسته بندی پروژه های دارای بیشترین بازده برای سازمان شما با توجه به محدودیتهای بودجه ای و منابع در دسترس و اهداف استراتژیک و یا همان راهبرهای تعریف شده در سازمان میباشد. در پراجکت سرور شما میتوانید آنالیزهای متعددی را طراحی کنید و در هر آنالیز پروژه ها را ازجنبه های گوناگون با یکدیگر مقایسه نمایید. این امر به شما در انتخاب بهینه پروژه ها کمک شایانی میکند.

 

آنالیز هزینه و منابع در پراجکت سرور

در اینجا گامهایی را که لازم است برای انجام آنالیز پورتفولیو طی شوند به ترتین بیان میکنیم:

  • تعریف اهداف استراتژیک یا همان راهبرهای سازمان: شما میتوانید در این مرحله به تعداد دلخواه اهداف مختلفی برای سازمان خود تعریف نمایید. البته در صورتی که تعدا این اهداف بسیار زیاد شود ممکن است مدیریت آنها کمی مشکل شود. از سوی دیگر شما در هر آنالیز خود به تمامی این اهداف نیازی نخواهید داشت. بنابر این بهتر است این اهداف به شکل موضوعی و برای آنالیزهای مختلف تعریف شوند.
  • اولویت بندی اهداف استراتژیک سازمان : این مرحله به معنای آن است که تعیین کنیم کدام اهداف استراتژیک برای سازمان ما از سایر اهداف مهمتر هستند. ممکن است این اولویت بندی از دید افراد مختلف ، به اشکال گوناگونی صورت پذیرد. شما میتوانید اولویت بندیهای مختلفی را برای انواع پروژه های مختلف به سیستم معرفی نمایید.
  • تاثیر پروژه ها را بر روی اهداف استراتژیک تعیین نمایید : شما میتوانید از طریق تعریف فرمهایی به هنگام ایجاد پروژه ها ، میزان تاثیر پروژه رابر اهداف استراتژیک ثبت نمایید. همچنین شما میتوانید این مرحله از ثبت داده ها را در طول فرایند آنالیز پورتفولیو انجام دهید.
  • انتخاب پروژه هایی که میبایستی در آنالیز پورتفولیو شرکت کنند و انجام آنالیز پورتفولیو.

 

 

حوزه نفت و پتروشیمی

شرکتهای پیمانکاری

شرکتهای فناوری اطلاعات

صنایع فولاد